Byggekampagne.dk 

– Marketing til håndværkere.

Vi tager styring af hjemmeside, online annoncering og sociale medier for håndværkere.

Lad os gøre det nemt for dig at blive set på Google, sociale medier og din hjemmeside. Vi håndterer det hele.

Velkommen til byggekampagne.dk

Din digitale partner i håndværkerbranchen

På udkig efter en marketingpartner, der forstår håndværkerbranchen indefra? Hos Byggekampagne er vi ikke bare marketingeksperter; vi er specialister i at hjælpe håndværkere som dig med at opnå digital succes. Vi ved, hvor dit fokus bør være – og vigtigst af alt, hvor det ikke bør være. Vi forstår, at du ønsker nogen til at tage bolden og løbe med den, så du kan koncentrere dig om det, du gør bedst.

Vores team er klar til at guide dig gennem effektiv hjemmesidedesign, målrettede Google- og Facebook-kampagner, og social medie-strategier, der resonerer med dine kunder. Ved at kombinere vores dybe forståelse af din branche med bl.a AI-data drevne annoncer, sikrer vi, at din virksomhed ikke bare bliver set, men også husket.

Interesseret? Kontakt os for at starte en samtale om, hvordan vi kan hjælpe din forretning med at vokse. Udfyld blot vores prisberegner med dit behov her eller send os en email.

Fast marketing aftale, social medie drift, lokal facebook annoncering og Google annoncering.

Vi forstår håndværker branchen til fulde.

Vi står for alle løsninger og ideer, lige fra sociale medieopslag til strategi. Dit job? Godkend vores forslag, så vi kan køre din markedsføring automatisk for dig.

Vi løser virkelige udfordringer i marketing for håndværkere.

Vi kan gøre 3 ting for dig

1 - Vi kan bygge en ny hjemmeside til dig

Vi kan bygge en ny hjemmeside til dig, skræddersyet præcis til dit håndværk. Med et konverteringsvenligt design sikrer vi, at du viser dine projekter frem i deres bedste lys og omdanner webbesøg til ægte kundeemner.

2 - Vi kan drifte din marketing inkl. sociale medier for dig

Vi tager hånd om din marketing, inklusiv dine sociale medier, så du kan fokusere på dit håndværk. Lad os håndtere strategi og udførelse, så du er optimalt repræsenteret på nettet og opnår en stærkere kundetilknytning.

3 - Vi kan annoncere for din virksomhed på Google, Facebook og instagram.

Styrk din online synlighed med vores ekspertise inden for annoncering. Vi skaber målrettede kampagner på Google, Facebook og Instagram, der præcist rammer din målgruppe og sikrer, at din virksomhed står øverst i kundernes bevidsthed.

Lad os være din komplette marketingpartner med vores skræddersyede pakke, der dækker alle dine behov.

Med en fast, kombineret løsning tager vi os af alt - fra drift af sociale medier til effektiv Google annoncering. Slip bekymringerne, og lad os sikre, at du bliver set af kunderne, hvor det tæller

Kundeudtalelse

Skal vi også hjælpe dig med din marketing?

Hansen og Berg VVS

Vi er super glade for samarbejdet med Byggekampgne.dk. Vi kan tydeligt mærke på vores henvendelser når vi skruer op og ned for vores markting, De er super gode til at løbe med bolden uden vi behøver at gøre noget. Vi anbefaler helt klart at ligge jeres marketing i gode hænder hos byggekampagne.dk

Udvalgte eksempler

Hjemmesider

Trænger din virksomhed til en digital opgradering? Med en ny, moderne hjemmeside skabt specifikt til dit håndværk sikrer vi, at du præsenteres professionelt online og fanger kundernes opmærksomhed fra første klik.

Skal vi tales ved

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i vores ydelser? Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

– Altid indenfor 24 timer.